VIP Apartma KAVO

Uživajte v lastnem bazenu s pogledom na morje

VIP apartma s pogledom na morje je primeren za intimen družinski dopust, druženje s prijatelji ali poslovno srečanje. Prostori so opremljeni v stilu elegantnega dizajna, odetega v tradicionalne komponente in ponujajo kar največje udobje. Prostoren, moderen apartma z ločenim vhodom je primeren za 6 do 8 oseb. Obsega sobo za druženje, 3 spalnice, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, ločen WC ter savno. Poskrbeli smo, da vam v sobi za druženje ne bo nikoli dolgčas, saj tu najdete veliko družabnih iger, namizni nogomet, stenski pikado ter veliko HD televizijo; vaš najljubši program pa lahko spremljate tudi iz bazena.

Neposredno pred apartmajem je terasa z velikim ogrevanim bazenom z nočno osvetlitvijo, ki je namenjen samo gostom apartmaja. Na ograjeni terasi, skriti pred pogledi, se lahko sproščeno prepustite objemu sončnih žarkov in uživate udobnost ležalnikov, gugalnika, ter ostale zunanje opreme. V kolikor bi si želeli nekoliko aktivnejše počitnice, je na voljo tudi vadbena oprema s katero lahko opravite vašo dnevno vadbeno rutino.

Ste ljubitelji žara in dobrih jedi? V sklopu VIP apartmaja KAVO imate na razpolago najsodobnejši žar in opremo za žar, gostitelj pa vas bo presenetil s ponudbo domačih sušenih mesnin, domačega oljčnega olja, vina ter drugih doma pridelanih dobrot. Tukaj lahko res najdete popolno sprostitev ter odklop od vsakdanjega življenja.

Apartma se nahaja zaselku Lucan nad Portorožem. Dostop je urejen skozi dvoriščna vrata do garažnega nadstreška, kjer je vaš avto varno parkiran v senci.

VIP apartma
Portorož
Število gostov: 
6 + 2
Število kopalnic: 
2
Velikost nastanitve: 
140m
Povpraševanje

Lokacija

Cenik

Koledar zasedenosti

Rezervacija

Back to top