O podjetju

Mlado podjetje z veliko pozitivne energije

Smo mlado podjetje, z veliko pozitivne energije in naša strast je turizem. Želimo si, da bi se tako gost, kot sobodajalec dobro in varno počutila z nami. Gostom ponujamo le izbrane turistične namestitve pri zelo gostoljubnih gostiteljih. Sobodajalcem pa zagotavljamo vso strokovno podporo in pomoč pri sobodajaltvu.  

 

Kaj vse vam kot gostu lahko ponudimo?

Preverite našo ponudbo izbranih turističnih namestitev in prepričani smo, da boste našli ravno to, kar si želite. Za vas izbiramo le najlepše, sodobno opremljene apartmaje, počitniška stavovanja in vile, ki se nahajajo v Portorožu, Piranu in zalednih vaseh Slovenske Istre. Če ste naveličani hotelov in si želite pristnega stika s prijaznim sobodajalcem, domačinom, ki vas bo pogostil tudi s kako domačo specialiteto, ste na pravem mestu. 

Tukaj smo za vas.

Skupni cilji in interesi

Naš cilj je povezati široko ponudbo sobodajalcev in jo predstaviti gostom na enem mestu. Gostom želimo predstaviti najboljše, kar Slovenska Obala ponuja, sobodajalcem pa želimo pripeljati prijetnega gosta. 

Ste lastnik nepremičnine in razmišljate o sobodajalstvu?

Razmišljate o tem, da bi postali sobodajalec, a se ne želite ukvarjati z administracijo ali skrbeti za čiščenje in vzdrževanje?

Enostavno živite predaleč, da bi se lahko s tem ukvarjali?

Kliknite tukaj, da bi izvedeli več 

 

 

Back to top