Namestitev

Top 5 ponudba

od 230€

Vabljeni v Superior Apartment Rubun, kjer udobje in eleganca ustvarjata izjemno vzdušje v središču Portoroža.

Portorož center
Apartma Superior
6
od 230€

Z dvema spalnicama, prostorno dnevno sobo in čudovito teraso je to stanovanje zasnovano za zagotavljanje udobja in uživanja. Dobro opremljena kuhinja se ponaša z vsemi potrebnimi aparati in pripomočki, kar vam omogoča pripravo vaših najljubših jedi.

Portorož
Apartma Superior
4
od 120€/noč

Počitniška hiška Murva se nahaja v neokrnjeni naravi starega zaselka, ločenega od ostale vasi Dragonja.

Dragonja
Počitniška hiša
2 + 2
od 530€/noč

VIP apartma s pogledom na morje je primeren za intimen družinski dopust, druženje s prijatelji ali poslovno srečanje. Prostori so opremljeni v stilu elegantnega dizajna, odetega v tradicionalne komponente in ponujajo kar največje udobje.

Portorož
VIP apartma
6 + 2
od 130€/noč

Še v pripravi Na voljo od julija 2023!


Srgaši
Apartma Superior
2 + 2
od 130€/noč

SeaView Apartment with Garden se nahaja na Belem križu v Portorožu, manj kot 1 km od znamenite plaže Meduza. Prostorno in moderno urejen apartma za 6 oseb ima 2 ločeni spalnici z zakonskim ležiščem ter dodatno posteljo za 1 osebo.

Portorož
Apartma
6
od 120€/noč

To komfortno stanovanje vas bo razvajalo z moderno opremljeno kuhinjo ter dnevno sobo z velikim HD televizorjem, ameriškim hladilnikom in vso opremo ali druge naprave, ki si jih lahko poželite.

Lucija
Počitniško stanovanje
5 + 1
od 100€/noč

Prostorno in nadstandardno urejeno počitniško stanovanje z enim najlepših razgledov na morje, kar jih ponuja Portorož. Wellness apartma Aria se nahaja na Belem Križu nad Portorožem in zagotavlja res popolno udobje bivanja.

Portorož
Apartma
2 + 2
Back to top