Namestitev

Vsa ponudba

od 120€/noč

Iščete lepo, moderno stanovanje v mirnem in zelenem okolju? To je prava izbira za vas!

Bonini
Apartma
3
od 130€/noč
To luksuzno stanovanje vas bo razvajalo z moderno opremljeno kuhinjo ter dnevno sobo z velikim HD televizorjem, ameriškim hladilnikom in vso opremo ali druge naprave, ki si jih lahko poželite.
Lucija
Počitniško stanovanje
5 + 1
od 120€/noč

Prijetna in lepo opremljena hiška za družino ali manjšo družbo prijateljev.  Hišica se nahaja v Sečovljah in stoji kot samostojni objekt v sklopu dvorišča družinske hiše gostiteljev.

Sečovlje
Počitniška hiša
3 + 2
od 90€/noč

Apartma Alba je res edinstven. Gostiteljica je vse življenje zbirala umetnine in starine, sedaj pa jih ponuja svojim gostom v tem lepem troprostornem stanovanju.

Labor
Apartma
4
od 100€/noč

V istrski vasici Dragonja se na 15 hektarjih zemlje, ki si jih delijo oljčniki, sadovnjaki, nasadi zelenjave in vinogradi, nahaja Kmetija Mahnič.

Dragonja
Apartma
2 x 4
od 100€/noč

Apartma-studio Franka se nahaja v Luciji, v pritličju večstanovanjske hiše. Ima lasten vhod in zagotovljeno parkirišče tik pred vhodom v apartma.

Lucija pri Portorožu
Duplex studio
2+1
od 120€/noč

Prostorno in nadstandardno urejeno počitniško stanovanje z enim najlepših razgledov na morje, kar jih ponuja Portorož. Wellness apartma Aria se nahaja na Belem Križu nad Portorožem in zagotavlja res popolno udobje bivanja.

Portorož
Apartma
2 + 2
od 100€/noč

Podarite si nepozabno doživetje v bungalovih Casa Coronica.

Sečovlje
Bungalows
max 6
od 550€/noč

VIP apartma s pogledom na morje je primeren za intimen družinski dopust, druženje s prijatelji ali poslovno srečanje. Prostori so opremljeni v stilu elegantnega dizajna, odetega v tradicionalne komponente in ponujajo kar največje udobje.

Portorož
VIP apartma
6 + 2
od 120€/noč

V počitniški hiši Art House Branko je to mogoče.  Prestopite prag naše hiše in vstopili boste v svet umetnosti, ki ga je ustvaril piranski umetnik, kipar Branko Raspet.

Marušičeva 10 Piran
Hiša
4
Back to top