Pretty Little House

Vsa udobnost vašega doma tudi na počitnicah

Prijetna in lepo opremljena hiška za družino ali manjšo družbo prijateljev.  Hišica se nahaja v Sečovljah in stoji kot samostojni objekt v sklopu dvorišča družinske hiše gostiteljev. Ima lasten vhod, dvorišče z otroškimi igrali, ter vedno urejen vrt, kjer se boste lahko sprostili v visečih mrežah in gugalnicah. Ob hiši je tudi zunanji pokriti prostor za druženje, ki je namenjen samo gostom in tu najdete veliko jedilno mizo, plinski žar ter krušno peč z vso opremo za peko. 

V pritličju hišice je dnevna soba z jedilnim kotom in raztegljivo sedežno garnituro, kopalnica ter sodobno opremljena kuhinja. V nadstropju pa se nahaja velika spalnica z zakonskim ležiščem, enojno posteljo ter manjšim kavčem. Objekt je klimatiziran, ogrevan in nudi Wi-Fi internetni dostop.  Zagotovljeni sta 2  brezplačni parkirni mesti v bližini hiše. 

 Sečovlje so prijetna vasica v bližini hrvaške meje in nedaleč stran od Portoroža. Do najbližje plaže je 8 min vožnje z avtomobilom, lahko pa se tja odpravite tudi s kolesom. Mimo Sečovelj je speljana kolesarska pot Parenzana, ki vodi od Poreča do Portoroža, Izole, Kopra in vse to Trsta. 

 

Počitniška hiša
Sečovlje
Število gostov: 
3 + 2
Število kopalnic: 
1
Velikost nastanitve: 
55
Povpraševanje

Lokacija

Cenik

Koledar zasedenosti

Rezervacija

Back to top