Destinacije

Portorož: središče dogajanja

Portorož je središče z dolgoletno turistično tradicijo, saj je bil že v 13. stoletju znan kot zdraviliški kraj. Leta 1830 je bil tu zgrajen prvi zdraviliški hotel, postopoma pa so Portorož začeli obiskovati tudi drugi gosti, poleg zdraviliških. Tako je Portorož že pred 1. svetovno vojno postal mondeni turistični kraj. Danes je Portorož moderno turistično središče, ki s svojim gostoljubljem in bogato ponudbo privablja goste iz celega sveta. 

  • Turistično središče z dolgoletno tradicijo
  • Velika izbira nastanitvenih kapacitet
  • Kulinarična razvajanja
  • Wellness ob morju 
  • Glasbeni spektakli, kulturne in športne prireditve 
  • Bogata ponudba dodatnih turističnih dejavnosti

Kje spati

od 130€/noč
To luksuzno stanovanje vas bo razvajalo z moderno opremljeno kuhinjo ter dnevno sobo z velikim HD televizorjem, ameriškim hladilnikom in vso opremo ali druge naprave, ki si jih lahko poželite.
Lucija
Počitniško stanovanje
5 + 1
od 100€/noč

Apartma-studio Franka se nahaja v Luciji, v pritličju večstanovanjske hiše. Ima lasten vhod in zagotovljeno parkirišče tik pred vhodom v apartma.

Lucija pri Portorožu
Duplex studio
2+1
od 120€/noč

Prostorno in nadstandardno urejeno počitniško stanovanje z enim najlepših razgledov na morje, kar jih ponuja Portorož. Wellness apartma Aria se nahaja na Belem Križu nad Portorožem in zagotavlja res popolno udobje bivanja.

Portorož
Apartma
2 + 2
od 550€/noč

VIP apartma s pogledom na morje je primeren za intimen družinski dopust, druženje s prijatelji ali poslovno srečanje. Prostori so opremljeni v stilu elegantnega dizajna, odetega v tradicionalne komponente in ponujajo kar največje udobje.

Portorož
VIP apartma
6 + 2
Back to top