Art House Branko Piran

Bi preživeli počitnice v umetniški galeriji?

V počitniški hiši Art House Branko je to mogoče.  Prestopite prag naše hiše in vstopili boste v svet umetnosti, ki ga je ustvaril piranski umetnik, kipar Branko Raspet. Čisto ničesar ni najdeti v hiši, kar bi se dalo kupiti v prosti prodaji, saj je vse pohištvo, oprema, dekoracije in ornamenti delo tega čudovitega umetnika.

Hiša se nahaja v samem osrčju Pirana in ima pogled na notranje dvorišče, ki si ga deli z nekaj sosednjimi hišami. Tukaj lahko pod ''pergolo'' uživate jutranji zajtrk ali ob večerih posedite v družbi prijateljev, medtem ko poslušate prijetno glasbo Piranskih glasbenih večerov. 

Hiša je razdeljena na dve nadstropji. V pritličju se nahaja kuhinjska niša, jedilni kot s kaminom in kopalnica. V zgornjem nadstropju pa sta dve spalnici; ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima ležiščema.  Prostori so klimatizirani, urejen je Wi-Fi dostop do interneta in ob prihodu vas pričaka dobrodošlica. Imate manjšega hišnega ljubljenčka in bi ga radi pripeljali na morje? Pri nas ga bomo veseli.

Hiša
Marušičeva 10 Piran
Število gostov: 
4
Število kopalnic: 
1
Velikost nastanitve: 
55m2
Povpraševanje

Lokacija

Cenik

Koledar zasedenosti

Rezervacija

Back to top